Photobucket" border="0" alt="Bloggtitel">

Hola!

VILKA DAGAR! Hade tenta på i runda slängor allt växande, inklusive svampar och alger, i fredags och satt på grund av det på nationen och pluggade från skolslut till sängdags dagarna innan. Mycket roligt. Tentan skrevs (det gick nog jättebra, peppar peppar!) och efter det var det fest. Fest efter tre timmars nattsömn och ingen middag that is. Kvällen slutade med att jag och Miriam gav upp, gick in i bakre, tog varsin korv stroganoff (tack Lisa!) och gick hem till mitt kök och bara dog istället. Sov sen runt sex timmar innan det var dags att jobba igår- jag och min boss C fixade stort kyrkkaffe med snittar, fruktskålar och ostbrickor till en massa människor som firade att det var 50 år sedan kvinnliga präster...kom till. Iallafall så glömde jag helt att äta, klämde i mig lite ost, tog några vindruvor, drack lite cider...men förutom det, nada! Kom hem, lite yr, vid sju och tänkte att nu får jag skärpa mig så jag ställde mig i köket och gjorde lite mat. Käkade, somnade och vaknade upp nu nästan 20 timmar senare.
Vad skönt att du bara kan slappa idag då Elin tänker ni nu, men då kontrar jag med att- nope, idag flyttar jag! Gamla korren bredvid ska bli en mig rikare igen och jag slipper äntligen groddfolket, veggofolket, folket som tycker det luktar död när man bryner färs och som helst bara skulle baka morotsscones hela dagarna om de bara inte behövt plugga för att få bo tillsammans i korridoren i sex år till. Nej, dom är snälla, på sitt eget sätt. Men eftersom jag egentligen inte tycker om att bo med folk blir dom bara för mycket. Gamla korren nästa! Men först ska jag käka frukost och ta mig min morgoncigg! Sweet!


Hypogyn, perigyn, epigyn...

Jag pluggar det jag vill plugga och det är superintressant och allt sånt där, men det betyder ju inte att det inte är absolut skittråkigt att plugga för fasen! Sitter och maler inför tentan på fredag och det skulle ju vara förjävligt att inte klara av nånting man tycker om bara för att man tycker det är roligare att klippa ut ramar ur tidningar än slå i böcker. Tror jag måste fixa något slags mantra, typ "Jag pluggar inte tröga konst B längre...eller kemi...eller Afrika-kunskap, utan nu ska jag rädda världen!" Typ så.
"Jag pluggar inte tröga konst B längre...eller kemi...eller Afrika-kunskap, utan nu ska jag rädda världen!"
"Jag pluggar inte tröga konst B längre...eller kemi...eller Afrika-kunskap, utan nu ska jag rädda världen!"
"Jag pluggar inte tröga konst B längre...eller kemi...eller Afrika-kunskap, utan nu ska jag rädda världen!"

Jag återkommer med resultatet. Om det här funkar är jag the mastermind off självmanipulering!

Rösti, den här är till dig, mer kommer:



(Det här måste ju verkligen vara superolagligt)

Måndag förmiddag.

Har en timme över eftersom vi ägde på alglabben och blev klara supersnabbt, satt mig i datasalen för att läsa på lite men gled från flageller till Intelligent design- fy satan vad intressant det är! Jag brukar ändå känna mig ganska öppen och "varför skulle man inte kunna tro på Gud bara för att man är forskare och blablabla", men- knäppisar! Alla får ju göra och tycka vad de vill, i grunden, men det ÄR inte en vetenskap och borde absolut inte läras ut i biologiklasser. Filosofiklasser, sure.


Bakfyllesöndag. Snart pizza.


"Vem har intygat det då?"

Efter att ha sovit drygt fyra timmar per natt i två veckor är jag nu så trött att jag skulle kunna lägga mig på golvet och dö...ska bara skriva ner lite om blomväxtfamiljen Fabaceae till en redovisning på fredag (bästa kursen) och sen ska jag gå och lägga mig! Helt fantastiskt ska det bli! Tänk att somna innan två på natten för en gångs skull och sen vakna ut utvilad (jag vet knappt hur det känns längre), mutter skulle vara så stolt.
Men först:



Måndag!

Sitter i min soffa och är lite uttråkad, visning av mitt rum imorrn så jag borde städa men sitter på youtube och rotar istället. Jag brukar alltid komma på lite saker efter såna sessioner och den här gången var det hur grymt proffsig Brittan har var en gång i tiden (det är väl femtioelfte gången jag kommer på det)!



Kom också på hur lite pengar man egentligen får som student, har betalat hyra, linser, kurskompendier och kår/nationsavgift så nu blir det nästan bara nudlar resten av månaden- på riktigt, och det är ju faktiskt helt sjukt! Jag sitter på föreläsningar tills fyra på eftermiddagen varje vardag med målet att göra något här i världen och belöningen blir ångest om man går till Waynes och köper latte med kursarna...helt sinnes. Sinnes! Stunder som den här funderar jag allvarligt på att hoppa av skolan och bli en sucka till working man.
Förövrigt går Outsiders på tv just nu med en bonne till gnällig kille som ska prova på suspension. Jag menar, vad är det för tönterier, sluta gråta, du ska sticka stora krokar genom ryggen så om det finns en stund att vara tuff så är det nu! Jag avskyr verkligen Outsiders men min fjärrkontroll är sönder så för att byta kanal måste jag lyfta på le ass, men nu är det nästan värt det!

Det här blev visst ett tjurigt inlägg men jag är faktiskt på superbra humör idag. Detta pga:
* Er, alltid!
* Flytten! Rummet ligger i den gamla korren och den enda skillnaden förutom det är egentligen att det är spegelvänt, men tänk- spegelvänt! Lite konstigt kommer det kännas att ha duschen till vänster om toan, men vilken skillnad för moi som är så trött på det här rummet! Haha Flyttar in om drygt tre veckor och bilder kommer när det är inrett och klart.
* Jag inte är helt pank, bara i-landspank. Det finns ju faktiskt människor som inte kan ge mat till sina barn och skulle jag stå utan pengar så är det ju bara att jobba lite på nationen, eller ringa mutter. Det är inte alla som kan det!

RSS 2.0