Photobucket" border="0" alt="Bloggtitel">

Snabb update innan sängen:

1) Jag kan knappt  messa nu när jag har da hooker nails, det hade jag inte tänkt på. Tog en halv minut att skriva ett mess på fem ord. Yey.

2) Den här mannen går numera i min klass.

Måndag.

Tittar på Våra bästa år och skulle ge mycket för att få vara med och ha repliker som "my dad made me do porn"...
Haha! Fantastisk såpa!
Idag började förövrigt vår nya kurs och jag har redan tröttnat på föreläsaren (han spenderade den första timmen med att prata om schemat, i stil med "den dagen ska vi prata om mutationer och den andra dagen ska vi prata om..." yadayadayada...vi kan läsa! Börja föreläs!) och bråkat med labläraren. Succé. Nu sitter jag som sagt och misshandlar mina hjärnceller framför teven, om några timmar ska jag ner på stan och fixa hooker nails och sen rusa till nationen och ha möte/dricka läsk. :D Det är en konstig men bra dag.

Can't wait!

Moi = för uttråkad för allas bästa.

Varje dag numera kommer jag på att jag är värdelös på att plugga, det är ju så enbarmligt tråkigt! Har ju funderat på psykologi och när jag wikade socialpsykologi tänkte jag att det är det här jag ska göra egentligen, liksom "Gud vad spännande!" men sa sen åt mig själv att läsa texten som att jag pluggade den och skulle skriva pm/hålla redovisning om den. Le resultat? Enbarmligt tråkigt. Det här har jag ju egentligen konstaterat hur många gånger som helst under alla kurser jag gått genom åren- när en mer eller mindre intressant hobby blir ett tvång stänger jag av totalt och allt blir tråkigt och jag vill bara sova eller tapetsera väggar.
Jag är bra på att jobba. Dålig på att plugga. Jag skulle nog blivit en jävligt bra hantverkare tror jag, men nu är det för sent! Så- plugga på! Byta yrke får jag göra när jag är 40 (och jag vet ju att jag nånstans tycker att det här är jättekul, måste hitta det bara...har börjat med att lägga din apbok på bordet Bezo! Reminder!)

Nu: tillbaka till boken
Imorrn: plugga
Torsdag: plugga
Fredag: tenta + jobba Tirolerabend i Heidi-kläder! ("Kom och upplev Västgöta nations klassiska oktoberfest i sydtysk stil med öl i stora sejdlar, bratwurst, sauerkraut och ompa-bompa musik!") Fantastiskt!


Zzzzz.

Jag har just skrivit klart ett zoologiarbete som får min halvtimmeslånga, sövande Hindenburg-redovisning på gymnasiet att verka genialisk. Jag avskyr att lämna in saker jag tycker är dåliga. Skämmigt. Jävla DiaNa. Nu ska jag sova!

Vi pluggar...




Yeah! Eller...

Håller på att skriva ett ytterst stimulerande arbete om artbildning och har just börjat en mening med "men" medan meningen efter börjar med "och". Det sorgliga är att jag inte ens bryr mig. Varför blev jag inte bara typ dagisfröken? Det här kommer bli en fantastisk kväll delad med mina vänner Coca Cola och Vindruva.

Haha!

Kom precis hem från bion där jag och tre andra brudar kollade in Tropic Thunder. Så jävla bra! Robert Downey Jr är min hjälte! Just nu har jag dock magont och vill mest bara sova, men jag har ett arbete att skriva klart och Pushing Daisies på datorn så det lär inte hända. Men gott så.


Läste lite andra bloggar och såg att Linnéa har en likadan burk som jag. Fick ju dom av mormor i somras men eftersom jag bor i ett studentrum stort som en skolåda just nu så är dom kvar i Småland...det tar längre tid än man tror innan en lägenhet ramlar ner i huvudet på en!


Man vet att man bor i bästa korren när man kommer hem till det här (den fantastiska bildkvalitén är en gåva från mig):

 


Ipren = Guds gåva till människan.

Nu sitter jag hemma efter landskap på nationen och huvudet är fyllt till bredden av pratpratprat- kul! Är numera med i nationsrådet för nu vill jag diskutera på allvar (och de som känner mig vet att det är en grej jag gillar :). Något som inte är lika kul är att jag börjar bli sjuk vilket är så otajmat som det kan bli eftersom jag har arbeten som måste skrivas, affischer som måste göras, blod som måste ges, väggar som måste dekoreras...ja ni fattar. MEN, inatt får jag sova eftersom vi inte börjar förrns nio imorrn! Hurra! Efter alla rundmaskar, ledmaskar, ringmaskar och kräftdjur har vi nu bakterier på schemat. Sådär kul. Jag vill ju att djuren ska komma, inte småskiten (ja, jag vet att de är viktiga).
Egentligen skulle jag inte behöva vara så stressad över lite feber eftersom det är långt kvar till tentan och vi ju haft gott om tid på eftermiddagarna och kvällarna till att läsa kurslitteratur, och med kurslitteratur menar jag:





och


Jag måste verkligen börja plugga!

RSS 2.0