Photobucket" border="0" alt="Bloggtitel">

Krasch...

Idag har jag tappat nya mobilen två gånger, första gången på golvet imorse och andra gången nästan slängde jag ut den på trottoaren när jag skulle svara. Det börjar bra.
Jag borde plugga nu men ska fila naglar, måla naglar (det bästa jag vet tänkte jag säga), beundra naglar, käka chilinötter och kolla på how i met your mother. Laaat!
Imorrn blir det lugg och barjobb!


Onsdag ska jämt bråka, torsdag hoppar kråka.

Okej...nu har vi börjat den nya kursen. Mattekursen. Hahaha! Har suttit och wikat potenser och logaritmer för att ens komma ihåg vad det är vi pratar om eftersom jag märkt att matteminnet inte är ett minne utan ett svart hål. Vår otroligt karismatiske mattelärare (stel, ringar i båda öronsnibbarna, förklarar saker genom att upprepa men bara lite långsammare) frågade om det var nån som inte visste vad ett reellt tal var- jag räckte upp handen, frågade om det var någon som inte kom ihåg kvadrerings- och konjugatreglerna- jag räckte upp handen. Und so weiter. Jag trodde jag var ensam tills det visade sig att de längst bak hade suttit i 45 minuter utan att ens ha sett vad människan skrivit på tavlan (röd penna), och inte heller fattat något men varit tysta. Typiskt naturvetare har jag lärt mig under de här 1½ åren jag lekt en sådan. Vår andra mattelärare (ryss-amerikan, räknar ut saker på sätt ingen hört talas om) sa sen rakt ut att han inte kunde förstå att vi inte förstod. Jag ser en ljus framtid hägra.
Men allt för konsten (jag dog lite av lycka när jag hittade det här, tårar i ögonen och klump i magen som försvann i vår fina bunker till datasal på EBC).

Annars händer inte så mycket. Extrakursen börjar på lördag med saftiga 800:- i kompendieavgift, jag har bestämt mig för att klippa lugg (en stor jävel, inte gösversionen från ettan på gymnasiet) och jag har hittat en ny katastrofalt bra/dålig serie, Legend of the Seeker, som kommer göra allt förutom att höja mina mattebetyg (huvudrollen är barbröstad i avsnitt 1 och 6, hittills).

Repeat, repeat, repeat!


Work work.

Jag ska börja med att säga att det definitivt blir omtenta på den här, men tur i oturen är att jag knappast blir ensam skamsen i omtentasalen med tanke på alla uppgivna ansikten och hetsdrickandet av öl på V-dala efteråt. Sådär, nu är nu och igår var igår. Jag kan glatt meddela att jag, trots den synbara bristen på en sådan, har en plan. En mycket bra plan. Den går i stora drag ut på att hetsplugga (och då menar jag verkligen hetsplugga) hela terminen, planera varenda dag i detalj och aldrig ha en lugn stund. Jag har därför tryckt in en delvis nätbaserad 15-poängskurs mitt i alltihopa så att jag verkligen ska känna flammorna slicka röven och då, ja snälla då, lyckas klämma in genetikomtentan i april. Jag är ju nämligen en sån som gör absolut ingenting utan de där flammorna, se bara på Konstvetenskap B- en till två sammankomster i veckan och jag blev en uppskjutande, mexikanälskande, musiksurfande, disciplinsaknande klump av ambitionslöshet. Med den här planen däremot kommer terminen gå så snabbt och stressigt att jag kommer ligga halvdöd på Alvesta station när sommaren början, men en effektiv halvdöd. Sådetså! Bli dock inte avskräckta från eventuella besök, sånt gör bara att jag måste planera dagarna runt omkring ännu mer vilket är väldigt önskvärt.

Men
innan jag blir effektiv ska jag ta en kvart till att stirra på min nya mobil. Ja, min nya mobil. Jag har äntligen skrotat min gamla "Va? Va? Jag hör dig inte!"-grunka och skaffat en rosa sak som jag just nu älskar pinsamt mycket. Det gör ingenting att halva Sverige har den, jag förstår dom!
Jag har ju då även gått över till den mörka sidan och skaffat Tre, men det pratar vi inte mer om.

Update! Jag glömde ju berätta (jo, mitt liv är jättespännande) att jag inte kunde få en blund i ögonen inatt. Gick och la mig vid tvåtiden ungefär och vid nio på morgonen konstaterade jag att, nä,det här funkar inte. Jag hade kört alla grejer- varm mjölk (om du läser det här Carro, en ny liter kommer stå i ditt kylskåp innan...ja, innan du läser det här troligtvis), radat upp alla namn jag vet i alfabetisk ordning, kört flumavslappning à la en kroppsdel i taget, tänkt på ingenting, tänkt på får, använt sovmask, ett täcke, två täcken. Nada. Mycket konstigt. Ännu konstigare är att jag inte är så speciellt trött nu heller. Eller trött är jag. Jag är så trött att det gör ont i mellangärdet, men jag är inte sovtrött. Bara molande trött. Som utmattningstrött.
Jag har fått insomnia.
Jag är Jacks kallsvett.

"MJA MJA MJA MJA!"...?

Jag suger verkligen på att plugga, ställde klockan på 10 men vaknade för en halvtimme sen...det blir omtenta på den här! Men men, jag har hittat det snyggaste duschdraperiet! Fuck Clintan!


Logisk OCH känslosam, I rest my case.

Jag är tydligen en helt komplett människa eftersom bruden snurrar åt alla håll och kanter för mig, motsols första gången visserligen men sen bytte hon håll. Detta är förstås helt i ordning eftersom jag är skytt, och skyttar är fullkomliga, som alla vet.


Åååh!

Efter långt letande på besatta/smågalna samlares hemsidor har jag äntligen hittat dom, Gusty och Applejack- mina absoluta favoriter!




Nu ska jag snappa tillbaka till verkligheten och gå ner på stan för att köpa krokar och sen ska jag plugga. 
Eller sen MÅSTE jag plugga för att vara mer korrekt... 

RSS 2.0