Photobucket" border="0" alt="Bloggtitel">

Damn.

Läste just att Kristin Chenoweth ska vara med i David E. Kelleys nya advokatserie. Jag är så jäkla trött på advokatserier. Man skulle kunna säga att jag avskyr advokatserier. Advokatserier började och slutade vara bra när man var tolv och kollade på Ally McBeal. Bränn advokatserier!
Jag saknar Pushing Daisies redan.



MEN- jag är inte bitter till hundra procent, nej då, för idag shoppade vi klart alla julklappar, imorrn blir det julpyssel med småkusinerna och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Fringe. Man kan ha det värre!

Grattis mig!

Yey! 23! Fan, det blir ju bara bättre och bättre för varje år som går! Tänk att vara 14 igen, eller 15...läskiga tanke...den tiden då jag öppnade fönstrena, satte cd-spelarens högtalare på fönsterkarmen och spelade diverse ångestmusik superhögt så att alla på gatan skulle höra hur svårt allting var. Den enda som såhär i efterhand faktiskt förtjänade mina musikaliska ventilationer var väl Dagfild (den häxan), men jag hävdar med bestämdhet att det enda bra med att vara liten är overaller och sen går det bara utför tills man runt 20 nånstans lämnar pseudovuxenheten och faktiskt blir vuxen på riktigt- en sån som folk tar på allvar (om man vill, men det bestämmer man ju själv)! Fantastiskt! Min kloka mutter säger dock att den bästa tiden kommer vid 35 då man släpper alla nojor och föreställningar om vad livet ska vara och mest bara är. Det låter skönt tycker jag. :)


How old are you?

Oh mein Gott...jag har ju glömt berätta att jag har sett Twilight...på bio... För att vara helt ärlig var den så dålig att den nästan gjorde en 180 och blev bra, men först och främst var den ju bara så totalt überskämmig! Satt mitt ibland drygt 30 fjortonåringar och skrattade så tårarna rann när de hoppade runt i träden och vampEdward väste fram kvalitetsrepliker (straight out of Salem) som "What if I'm not the hero? What if I'm...the bad guy?" och "You are my life now"...
Summa summarum- titta på den! Faktiskt- se den! När man inte vrider sig av dethärärsådåligtattjagfaktisktkanskedörnuobehag så är den lätt den roligaste filmen i år. Må vara oavsiktligt.


Hahahahaha!

RSS 2.0